onderhoud

Bij Euro-Service betekent keukenonderhoud dat wij uw keukenapparatuur grondig en op alle punten controleren. Aan de hand van onze onderhoudsinspectie ontvangt u een rapport. Dit rapport verschaft u inzicht in de status van uw keuken en van uw keukenapparatuur. U voorkomt met periodiek onderhoud storingen én onnodige reparatiekosten. U heeft met Euro-Service één aanspreekpunt voor alle service en onderhoud van keukenapparatuur. Zorg voor goedwerkende keukenapparatuur; kies voor periodiek keukenonderhoud van Euro-Service.

NEN 3140
Euro-Service inspecteert keukenapparatuur volgens NEN 3140 op veiligheid. U ontvangt na inspectie een rapport met alle relevante gegevens en eventuele gebreken of tekortkomingen. Voldoet een apparaat aan de norm, dan ontvangt u van Euro-Service de NEN 3140-sticker voor het betreffende apparaat. NEN 3140 wordt door veel verzekeraars geëist.

NEN 2767
Aan de hand van de normen van NEN 2767 wordt de technische staat van apparatuur in kaart gebracht. Voldoet het apparatuur aan de norm, dan ontvangt u de NEN 2767-sticker voor dit apparaat.

Voordelen Euro-Service

  • Onafhankelijke servicebedrijf
  • Gespecialiseerd in professionele grootkeukens
  • Eén adres voor storingen en onderhoud
  • Eigen landelijk opererende storingsdienst

"U bent verzekerd van
professionele
service en
gedegen onderhoud
van grootkeukenapparatuur.”

Wilt u meer informatie of een vrijblijvende offerte?

→ neem contact op

meer diensten

© Euroservice | Alle rechten voorbehouden